Kun Pep Guardiola pestattiin Man Cityyn, yksi mies oli heti huolissaan – ”Hän teki selväksi, että minun pitää lähteä”

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Joe Hart myöntää Guardian-lehden haastattelussa olleensa huolissaan tulevaisuutensa puolesta, kun Pep Guardiola pestattiin Manchester Cityn peräsimeen vuonna 2016.

Burnleytä tätä nykyä edustava Hart oli tuolloin Cityn ykkösvahti, mutta kaikki uumoilivat, ettei englantilainen välttämättä mahdu Guardiolan suunnitelmiin.

– Olin melko huolissani. Moni tärkeä ihminen yritti tyynnytellä minua. Mutta joskus on vain tietynlainen tunne, eikö vain? Palasin myöhään takaisin EM-kisojen jälkeen, ja saapuessani hän teki selväksi, että minun pitää olla lähtenyt siirtoikkunan loppuun mennessä, Hart sanoo.

– Se on Pepin nerokkuutta. Hän tekee päätöksiä ja seisoo niiden takana. En inhoa häntä. Me tulemme toimeen ihmisinä, ja me molemmat rakastamme jalkapalloa.

Hart lähti lopulta Citystä lainalle Torinoon. Hän paljastaa käyneensä Guardiolan kanssa avoimen keskustelun ennen sitä.

– Kuuntelin, mitä sanottavaa hänellä oli. Takana oli enemmän kuin se, etten ole niin hyvä pelaamaan jalalla kuin hän haluaa maalivahdin olevan. Ymmärsin, että hänen piti jättää jälkensä Cityssä. Hänellä oli suunta, johon hän halusi mennä, eikä hän ole sen jälkeen oikeastaan kompuroinut.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!