Valioliigaennätyksiä suvereenilla mestaruusmarssillaan murskannut Manchester City etsii keskikentälleen pelaajaa, joka voisi täyttää pitkällä tähtäimellä tonttia dominoineen Fernandinhon saappaat. Brasilian MM-joukkueeseenkin valittu Fernandinho teki toki tammikuussa Cityn kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, mutta ikää miehellä on jo 33 vuotta.

Cityn ykköskohteena siirtomarkkinoilla pidetään Napolin keskikenttämiestä Jorginhoa, joka on Fernandinhon tavoin syntynyt Brasiliassa. Jorginho kuitenkin muutti Italiaan jo lapsena ja sai jalkapallo-oppiaan Hellas Veronassa.

Vuodesta 2014 lähtien hän on kantanut Napolin paitaa, ja homma on toiminut niin hyvin, että pelejä Italian maajoukkueessakin on tullut tilille jo viisi. 26-vuotias Jorginho valittiin myös Roberto Mancinin ensimmäiseen maajoukkueryhmään touko-kesäkuun harjoitusmaaotteluihin.

[readmore from=Jorginho]

Cityn kiinnostus on ilmeisen vakavaa, mutta Napolissa tiedetään, että maksukykyä Valioliigan tuoreilla mestareilla riittää. Niinpä neuvotteluissa on italialaislähteiden mukaan kyse ennen kaikkea siitä, löytyykö siirtosummasta yhteisymmärrystä.

Corriere del Mezzogiorno kertoo, että City on jo tehnyt Jorginhosta sinänsä muhkean 50 miljoonan euron tarjouksen. Komea hinta pelaajan ikä ja varsinkin pelipaikka huomioiden. Silti sovun löytymisestä ollaan vielä kaukana, sillä Napolin kerrotaan pyytävän pelaajastaan peräti 70 miljoonaa euroa.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
Manchester City have bid €50m for Jorginho, but Napoli want at least €70m for the 26-year-old. (Source: Corriere del Mezzogiorno)

Jorginholla on Napolin kanssa sopimusta vielä kaksi vuotta jäljellä.