José Mourinho nauttii enemmän valmentamisesta kuin koskaan ennen. Portugalilaisen rooli Manchester Unitedin managerina on ollut uhattuna läpi syksyn seuran esitysten oltua ailahtelevia.

Kuudentena majaileva United on jäänyt jo kahdeksan pistettä Mestarien liiga -paikoista.

– Kyllä nautin tästä enemmän kuin koskaan. Syynä on se, että tämä on vaikeampaa kuin koskaan. Asiat eivät ole sujuneet niin kuin odotimme, Mourinho sanoi Sky Sportsille.

– Tunsin kesällä viime kauden toisen sijamme olevan valtava saavutus. Hyvän viime kauden jälkeen ihmiset luulivat, että pystyisimme seuraavalla kaudella parempaan. Parantaa olisi voinut vain mestaruudella.

– Itse odotin tästä kaudesta hyvin vaikeaa, koska meidän takana olleiden seurojen ei odotettu olevan siellä. He myös vahvistuivat.

Mourinhon United kohtaa sunnuntaina Liverpoolin. Portugalilainen ei tunnusta Jürgen Kloppin miehistöä parhaaksi kohtaamakseen Reds-ryhmäksi.

Mourinho pääsi kohtaamaan myös Chelsean vuosinaan keväällä 2005 Mestarien liigan voittaneen Rafael Benítezin Liverpoolin. Kloppin miehistöltä pokaalit vielä puuttuvat.

– Pelasin Liverpoolia vastaan, joka oli Euroopan mestari. En tiedä oliko se parempi. Tiedän, että toinen joukkue oli Euroopan mestari ja toinen ei ole voittanut mitään, Mourinho summasi.