José Mourinho on valittanut Valioliigan talvitauon ajankohdasta, koska se tulee hänen mielestään Tottenhamille ”väärään aikaan”.

Tottenham kohtaa Southamptonin FA Cupissa tänään lauantaina, jonka jälkeen se isännöi Manchester Cityä Valioliigassa ensi viikon sunnuntaina (2. helmikuuta). City-kamppailun jälkeen Tottenhamilla ei ole yhtään peliä kahteen viikoon.

Taukojen ajankohdat vaihtelevat valioliigajoukkueiden välillä. Tottenhamin talvitauko tulee päätökseen 16. helmikuuta, kun Mourinhon miehistö matkustaa Birminghamiin Aston Villan vieraaksi. Kolme päivää myöhemmin Tottenham isännöi RB Leipzigiä Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Mourinhon mielestä tauko tulisi pitää juuri ennen Mestarien liigan pudotuspelejä.

– Se on mitä on. En ole tyytyväinen siihen, että tauko tulee väärään aikaan, Mourinho kertoi lehdistölle perjantaina.

– Tauon tulisi olla ennen Mestarien liiga -pelejä ja, lopulta, ennen Mestarien liigaa meillä ei ole minkäänlaista taukoa.

– Meidän on pelattava Aston Villaa vastaan sunnuntaina, ja [RB Leipzigiä vastaan] kahta päivää myöhemmin. Joten me emme oikeastaan edes välitä tauosta, jos totta puhutaan.

Tottenhamin kahden viikon mittainen talvitauko voi myös lyhentyä, jos se jää tänään tasapeliin Southamptonia vastaan, pakottaen joukkueet uusintaotteluun.

Lähde: FourFourTwo