Tottenhamin manageri José Mourinho on luottavainen, että hän tulee vielä voittamaan pokaaleja lontoolaisseuran kanssa. Portugalilainen vertasi tilannettaan virkaveli Jürgen Kloppiin.

Portugalilainen saapui lontoolaisseuraan marraskuussa. Hän teki kolmen vuoden sopimuksen. Spurs on viimeksi voittanut pokaalin vuonna 2008, kun se juhli Englannin liigacupin voittoa.

– Kuinka kauan siinä meni Jürgenillä Liverpoolissa [viitaten ensimmäiseen pokaaliin]? Neljä vuotta, neljä kautta. He ostivat maailman parhaan maalivahdin (Alisson) ja maailman parhaan puolustajan (Virgil van Dijk). Ja niin edelleen, Mourinho totesi BBC:lle.

– Keskityn omaan kolmen vuoden projektiini. Uskon, että voitamme sen aikana pokaaleja. Jos emme, ja seura päättää että olen täällä vain kolme vuotta, niin sitten tyydyn siihen, portugalilainen jatkoi.

– Työskentelen joukkueelle, en itselleni. Olen optimistinen, koska aloimme tehdä hommia päivästä yksi lähtien. Uskon, että tulemme tekemään jotain muutoksia pelaajistoomme. Emme kuitenkaan tarvitse suuria investointeja, Mourinho päätti.