Manchester Unitedin Juan Mata julkaisi ajatuksia joukkueen viime viikosta blogissaan. Tilanne on nyt siis parempi kuin reilu kuukausi sitten, jolloin keskikenttämies sanoi, ettei ole postausten aika.

– Aloitamme maaottelutauon tunteiden täyttämän viikon jälkeen. Valitettavasti ne tunteet ovat olleet kovin ristiriitaisia keskenään. Palasimme Torinosta postiivisissa tunnelmissa, mutta City-pelin jälkeen ajatukset olivat melko päinvastaisia siihen tilanteeseen verrattuna.

Derbytappio otti itsetunnolle, mutta kokenut peli -ja kynämies osaa suhtautua tilanteeseen.

– Totta kai tappiota on vaikea hyväksyä, koska kyseessä oli erityislaatuinen matsi, jota kannattajamme odottivat suurin toivein. Meillä oli kyllä mahdollisuutemme, ja taistelimme. City kuitenkin esiintyi paremmin, ei voi kuin onnitella heitä siitä. Sen lisäksi pitää tietysti välittömästi alkaa tehdä työtä, jotta liigakauden toinen derby päättyisi toisin kuin nyt.

Maaottelutauko tulee Matan mukaan tavallaan hyvään paikkaan.

– On aika anaylsoida sitä, mitä teemme hyvin, ja sitä, missä on parannettavaa.

Mestarien liigan suhteen espanjalaisella riittää optimismia.

– Voitto Juventuksesta oli tärkeä, olemme hyvissä asemissa jatkoa ajatellen. Lohko on tosin kova, eikä mikään ole varmaa. Nyt meillä on kuitenkin jatkon avaimet omissa käsissämme.

Lähde: Man United