Jürgen Klopp: Liverpoolin pitää pyytää anteeksi, ettei se voita samanlaisella pelillä kuin Manchester City

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan joukkueen kausi voi olla menestyksekäs siinäkin tapauksessa, ettei Valioliigan mestaruus päädy Anfieldilla.

– Olemme todella kunnianhimoisia. Käytämme kaikki keinot saadaksemme kaiken mahdollisen. Meillä on uusia hankintoja. Se kuulostaa siltä kuin voittaisimme Mestarien liigan tai liigan automaattisesti. Mutta muut joukkueet eivät nuku. He ovat parantaneet eri tavoin, myös me. Meillä on 27 pistettä, ja olemme päästäneet neljä maalia – paljon hyviä asioita, Klopp toteaa.

Klopp sanoo, ettei nykytilanteeseen kuitenkaan voi olla täysin tyytyväinen. Hän mainitsee esimerkkinä Manchester Cityn kauniilla pelillä nappaamat voitot.

– Voitamme pelin ja jälkikäteen meidän on pyydettävä anteeksi, ettemme voittaneet sitä Cityn tavalla. Ymmärrän sen. Meillä on varaa parantaa, mutta mihinkään negatiiviseen näkökantaan ei ole mitään syytä, hän korostaa.

Saksalaisen mukaan pisteiden valossa Liverpool on pelannut hyvän kauden, mutta se ei oikeastaan tunnu siltä.

– Siihen on kaksi syytä. Vertailu viime vuoteen ja vapaasti virtaava pelimme joissakin peleissä, ja Man City, Chelsea ja muutama muu pelaavat lisäksi erittäin hyvää kautta.

– Tämä ei yllätä meitä. Näette, että meillä on vaikeuksia Belgradissa ja he (City) voittavat 6–0. Vaikka kyse ei ole Valioliigassa, kuilu on suuri. Tuntuu hieman siltä, että kausi on menestyksekäs vain siinä tapauksessa, että meistä tulee mestareita.

Lähde: Liverpool Echo

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden