Liverpoolin manageri Jürgen Klopp vetoaa seuran kannattajiin, jotta nämä katsoisivat kauden jäljellä olevat ottelut kotona.

Liverpool on ottamassa ensimmäisen liigamestaruutensa 30 vuoteen, mutta kannattajat eivät pääse juhlimaan kauan odotettua titteliä paikan päällä, sillä ottelut pelataan koronatilanteen takia suljettujen ovien takana. Saarivaltakunnassa on kuitenkin pelätty, että ihmisiä kokoontuu suurin joukoin stadionien edustalle.

– Siitä tietysti tulee, erinäisistä syistä, täysin erilaista, mutta voitte silti tehdä siitä todella erityistä, Klopp sanoo viestissään.

[readmore from=Liverpool]

– Kun me kaikki tulimme tietoiseksi ongelmasta, joka meillä kaikilla ja koko maailmalla on, sinä hetkenä ymmärsimme, ettei jalkapallo ole yhtä tärkeää kuin edellisenä iltana ennen Atlético Madrid -ottelua. Mielestäni se on hyvä oppitunti. Meidän piti osoittaa olevamme vastuullisia ja osoitimme sen.

– Oli aikoja, jolloin emme tienneet, pelaammeko vielä. Oli huhuja (kauden) mitätöimisestä tai loppusijoitusten jakamisesta ottelukohtaisen pistekeskiarvon perusteella. Nyt me seisomme tässä ja liiga käynnistyy uudelleen, koska olemme käyttäytyneet vastuullisesti. Teimme asiat niin, kuten ne piti tehdä, koska halusimme pelastaa rakkaamme ja myös muut.

Kloppin mukaan Liverpool tarvitsee kannattajiaan samaan tapaan kuin aina ennenkin.

– Kyse on edelleen jalkapallosta, ja se on edelleen tarkoitettu teille. Me olemme stadionilla ja te kotona. Voin luvata teille, että me tunnemme teidän tukenne. Saan pojat tuntemaan teidän tukenne. Olette edelleen 80-90-prosenttisesti polttoaine tankissamme. Pysykää turvassa, kannustakaa meitä kotoa käsin. Olemme yhä kanssanne, ettekä koskaan kävele yksin.

Liverpool FC

@LFC
"I can promise you, we will feel your support. We are still with you and you'll never walk alone" ❤️

How your support from home will be used as motivation during the final run-in ✊

A personal message from Jürgen Klopp...

Lähde: Sky Sports