Liverpool palasi voittojen tielle, kun se päihitti Southamptonin 2–0-lukemin Anfieldilla lauantai-iltana (lue lisää).

Liverpool on voittonsa myötä kuuden pisteen päässä neljännellä sijalla majailevasta Leicesterista, joka on pelannut yhden ottelun enemmän.

Liverpool kohtaa viimeisessä neljässä ottelussaan Manchester Unitedin, West Bromin, Burnleyn ja Crystal Palacen. Leicester saa puolestaan vastaansa Manchester Unitedin, Chelsean ja Tottenhamin.

Jürgen Klopp uskoo vahvasti siihen, että täysi pistepotti jokaisesta neljästä jäljellä olevasta pelistä riittää kantamaan Liverpoolin TOP4:n joukkoon. Ainoa huolenaihe saksalaiselle on se, pystyykö hänen miehistönsä siihen.

– Kyllä, vastasi Klopp Sky Sportsin haastattelussa kysyttäessä siitä, uskooko hän neljän voiton riittävän neljän parhaan joukkoon.

[readmore from=Liverpool]

– Jos pystymme siihen, uskon sen riittävän. Mutta se on suuri ”jos”.

– Pelaamme torstaina Manchester Unitedia. Tiedän Unitedin kiireisestä aikataulusta, koska he pelaavat tiistaina ja torstaina, mutta heillä on joukkue, johon he voivat tehdä muutoksia.

– Se ei ole hyvä pelata kolme ottelua viikossa. Se on hullua. Ja mitä muihin otteluihin tulee, katsotaan miten niissä käy. Paineet ovat harteillamme niin pitkään kunnes olemme voittaneet.