Chelsean kesän huippuhankinnat Kai Havertz ja Timo Werner loistivat kumpikin tiistai-iltana, kun Saksa pelasi Sveitsiä vastaan 3-3-tasapelin UEFA Nations Leaguessa.

Kumpikin onnistui sekä tekemään että syöttämään yhden maalin.

Saksan ensimmäisessä maalissa Havertz syötti pallon Wernerille, joka laukoi pallon oikeaan alakulmaan pitkän juoksun päätteeksi. Toisessa maalissa Havertz onnistui itse, jonka jälkeen Werner keskitti pallon Serge Gnabryn viimeisteltäväksi vain hetkeä myöhemmin.

Chelsea FC

@ChelseaFC
.@TimoWerner and @kaihavertz29 both on the scoresheet for 🇩🇪 tonight! 👏

Chelsean saksalaispuolustaja Antonio Rüdiger pelasi Sveitsiä vastaan myös täydet 90 minuuttia. Kyseessä oli Saksan kolmas ottelu lokakuun maajoukkuetauon aikana, eli pelaajat palaavat nyt takaisin seuroihinsa.

LUE MYÖS: Chelsealle huonoja uutisia – uusi hankinta loukkaantui maajoukkuekomennuksella

Chelsea varmasti toivoo, että Havertz ja Werner pystyvät samanlaisiin esityksiin myös ensi viikonlopun valioliigakierroksella, kun Frank Lampardin miehistö isännöi Southamptonia Stamford Bridgellä.

Kumpikaan lontoolaisseuran jättihankinta ei nimittäin ole vielä onnistunut maalinteossa Valioliigassa, vaikka pelejä on takana jo neljä kappaletta. Chelsea on voittanut kaksi peliä ja on sarjassa seitsemäs.