Kepa Arrizabalagalla on The Telegraphin mukaan neljä kuukautta aikaa osoittaa Frank Lampardille, että hän ansaitsee paikkansa Chelsean ykkösmaalivahtina myös ensi kaudella.

Kepasta tuli toissa kesänä maailman kallein maalivahti, kun Chelsea aktivoi hänen 80 miljoonan euron ulososto-optionsa tuodakseen hänet Thibaut Courtois’n tilalle Athletic Bilbaosta.

Tällä kaudella 25-vuotiaan espanjalaisvahdin esitykset eivät kuitenkaan ole puhuneet hänen hintalappunsa puolesta millään tasolla. Kepa on päästänyt Valioliigassa 32 maalia 24 otteluun, ja hänen torjuntaprosenttinsa on muihin maalivahteihin verrattuna sarjan huonoin.

William Hill

@WilliamHill
Kepa Arrizabalaga has the worst save percentage of any goalkeeper in the #PL at 55.4%.

Out of 132 goalkeepers in Europe's top seven leagues, he ranks 127th in save percentage.

Seventy. Two. Million. Pounds.

Lampard on tietoinen Kepan heikoista peliesityksistä ja toivoo, että hän pystyy parantamaan otteitaan loppukauden aikana. Telegraphin mukaan englantilaisvalmentaja on valmis hankkimaan uuden maalivahdin puikkojen väliin, elleivät Kepan suoritukset kohene merkittävästi.

– En ota juuri mitään vaikutteita ulkopuolisesta kritiikistä. Olen tietoinen siitä, mutta en ota siitä vaikutteita. Haluan parasta joukkueelleni ja uskon että Kepa tietää, että hän on tehnyt joitain virheitä jotka ovat maksaneet maaleja meitä vastaan. Tämä on tilanteemme, ja sen on parannuttava, Lampard kertoi lehdistölle perjantaina.

Chelsea kohtaa lauantai-iltana Hull Cityn FA Cupin neljännellä kierroksella. Lampard on vahvistanut, että Willy Caballero tulee avaaman ottelun sinipaitojen maalilla, luoden entistä enemmän paineita Kepalle.