Manchester Cityn puolustaja Kyle Walker avautuu Daily Mailin haastattelussa siitä, miten paha maku hänelle jäi Tottenhamin luotsin Mauricio Pochettinon toimista.

Pochettinon mukaan Walker osoitti kunnioituksen puutetta joukkuekavereitaan kohtaan, kun hän pyysi siirtoa kauden 2016–17 lopulla, Managerin mukaan se oli ainoa syy Walkerin myyntiin.

Walker on eri mieltä väitteistä, joita Pochettino viime vuonna julkaistussa kirjassa esitti. Englannin maajoukkuemies sanoo Pochettinon todenneen avoimesti, ettei hän kuulunut tämän suunnitelmiin.

– Se satutti minua paljon. Hän sanoi, että hänen ovensa on aina auki, ja minä luulin, että kyseessä oli yksityinen keskustelu. Joten pysyin hiljaa, mutta sitten hän meni kirjoittamaan siitä… tai hänen versionsa siitä, Walker sanoo Daily Mailille.

– Jos hän aikoi tehdä sen, hän olisi hyvin voinut järjestää lehdistötilaisuuden ja kertoa kaikille. Hän kertoi tarinan yhden näkökulman, mutta se on näkökulma, josta minä en ole samaa mieltä.

Haastattelussa käy ilmi, että Walker välittää edelleen Tottenhamista ja Pochettinosta.

– Muutama ihminen on haukkunut minua käärmeeksi ja vastaavaa. Se satuttaa, koska annoin kaikkeni sille seuralle. Ja olen velkaa sille seuralle kaikesta siitä, mitä nyt olen.