Liverpool palasi ainakin hetkellisesti Valioliigan kärkeen voitettuaan Länsi-Lontoossa Fulhamin lopulta maalein 2-1.

Liverpool hallitsi luonnollisesti pelitapahtumia hyvin todennäköisesti Valioliigasta putoavaa Fulhamia vastaan ja olisi voinut ratkaista kamppailun jo avausjaksolla, jos viimeistelyt olisivat olleet laadukkaampia.

Kamppailun avausmaali näki päivänvalonsa ensimmäisen jakson puolivälissä. Loistovireessä viime aikoina ollut Sadio Mané sai pallon itselleen boksin keskellä ja ampui sen suoraan ohi Fulhamin maalia vartioineen Sergio Ricon. Kyseessä oli Manén sarjakauden 17. maali. Sergio Agüero johtaa maalipörssiä 18 maalillaan.

Fulham yritti iskeä vastaan parhaansa mukaan, mutta viimeiset ratkaisut jäivät jatkuvasti uupumaan.

Onnenkantamoinen toi kuitenkin Fulhamin otteluun mukaan vartti ennen varsinaisen peliajan päätöstä. James Milnerin potku epäonnistui täysin ja pallo lähti keskialueelta kohti Alissonia. Liverpoolin toppari Virgil van Dijk ei onnistunut kommunikoimaan tilanteessa Alissonin kanssa ja Fulhamin Ryan Babel ryösti pallon kaksikolta kuin ilmaiseksi. Babel siirsi pallon maaliin eikä tuulettanut osumaansa entistä seuraansa vastaan.

Fulhamin ilo ei kauaa kestänyt. Rico kaatoi Manén boksin sisällä ja ottelun erotuomari vei pallon pilkulle. Milner korjasi virheensä ja ampui valioliigauransa 13. rangaistuspotkumaalin verkon perukoille.

Liverpool nousi sarjakärkeen 76 pisteellään. Manchester City on kahden pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.