7.5.2019 tulee jäämään ikuisesti Liverpoolin historiaan. Joukkue teki mahdottomasta mahdollisen, nousi ilman Mohamed Salahia ja Roberto Firminoa 0-3 -takaa-ajoasemasta tasoihin ja lopulta 4-3 -voittoon. Niinpä Liverpool nähdään tänä keväänä Mestarien liigan finaalissa – aivan kuten vuosi sittenkin.

Tunnelma oli Anfieldilla luonnollisesti katossa, ja se huipentui vasta ottelun päätyttyä Liverpoolin voitonjuhliin. Liverpoolin kannatuslaulu You’ll Never Walk Alone on epäilemättä koko jalkapallomaailman tunnetuin, ja se hoilataan ennen kutakin matsia. Se, että YNWA esitettiin pelin päätteeksi kannattajien ja joukkueen yhteislauluna, sai epäilemättä erittäin monella ihon kananlihalle ja kenties silmäkulmankin kostumaan.

– Ehkä Anfieldin historian upein euroilta koettiin tiistaina, kun Reds käänsi kolmen maalin takaa-ajoasemaan toiseen perättäiseen Mestarien liigan finaalipaikkaan. Sen jälkeen Jürgen Klopp pelaajineen seisoi Kopin edessä ja liittyi laulamaan hurmioitunutta YNWA:a, Liverpoolin kotisivuilla todetaan.

Mykistävän tunnelmallisen yhteislaulutuokion voi katsoa kokonaisuudessaan Liverpoolin kotisivuilta tämän linkin takaa.

Ilari Äijälä

@ilariaijala
You'll never walk alone. Tästä urheilussa on parhaimmillaan kyse. En ole mikään Liverpool fani (harmi), mut kyllähän tätä videota katsoessa tulee kylmät väreet kenelle tahansa jalkapallon ystävälle. #morethanfootball #ynwa #goosebumps liverpoolfc.com/news/first-tea…