Liverpool on hallinnut Valioliigan 27. kierroksen päätöskamppailua West Hamia vastaan, mutta ottelu on ensimmäisen puoliajan jälkeen tasatilanteessa 1-1.

Isännät siirtyivät johtoon yhdeksännellä minuutilla, kun Georginio Wijnaldum puski Trent Alexander-Arnoldin keskityksen sisään. Avausmaali ehti kuitenkin vanhentua vain kolme minuuttia, kunnes West Ham tuli tasoihin.

Robert Snodgrassin antama kulmapotku tavoitti rangaistusalueelta Issa Diopin, joka jatkoi pallon päällään verkkoon. Kyseessä oli West Hamin avausjakson ainoa yritys maalia kohti.

174 - There were just 174 seconds between Liverpool opening the scoring and West Ham equalising through Issa Diop. Quickfire.

Pallonhallinta meni ensimmäisellä puoliskolla Liverpoolin hyväksi 73-27 . Kotijoukkueella on kasassa 11 maalintekoyritystä, joista kaksi suuntautui kohti Łukasz Fabiańskin vartioimaa verkkoa.

Sarjakärki Liverpool on voittanut yhtä vaille kaikki ottelunsa tämän kauden Valioliigassa. Sen toistaiseksi ainoa pistemenetys tuli lokakuussa, kun se pelasi Manchester Unitedin vieraana 1-1-tasapelin.