Manchester Cityn on huhuttu pitkään olevan kiinnostunut Shakhtar Donetskin brasilialaispelaaja Fredistä. The Timesin tuoreimpien tietojen mukaan kiinnostus on viime viikkojen aikana hiipunut, eikä seura aio tavoitella häntä enää kesän siirtomarkkinoilla.

Useiden lähteiden mukaan Pep Guardiola suunnitteli Fredille roolia Fernandinhon pitkäaikaisena korvaajana. Lähes varmana pidetty siirto on kuitenkin lähteen mukaan tällä hetkellä melko epätodennäköinen.

Fredin sijaan Man City tulee tavoittelemaan kyseiseen rooliin Borussia Dortmundin Julian Weigliä.

22-vuotias nuorukainen on pelannut kesästä 2015 saakka nykyisessä seurassaan. Otteet Bundesliigassa ovat olleet erinomaisia ja avanneet hänelle portit Saksan maajoukkueeseenkin.

Weigl on monipuolinen pohjapelaaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan topparinakin. Yksi hänen vahvuuksista on syötteleminen, joten sopeutuminen Guardiolan pelityyliin pitäisi sujua ongelmitta.

Weigl on Frediä nuorempi ja hänen sopimuksensa on voimassa kesään 2021 asti, joten hänen hintalappunsa tulisi todennäköisesti olemaan suurempi kuin aikaisemmalla vaihtoehdolla, mutta Guardiola kokee hänet parhaaksi vaihtoehdoksi.