Thierry Henry huomasi jotakin outoa Man Unitedin ja WBA:n kohtaamisessa 10 minuutin jälkeen

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Arsenal-ikoni Thierry Henry väittää huomanneensa jotakin outoa vain kymmenen minuutin pelin jälkeen Manchester Unitedin ja West Bromwichin sunnuntain kohtaamisessa Old Traffordilla.

Asiantuntijana tätä nykyä toimivalla Henrylla oli tunne, että United päästää maalin Valioliigan jumboryhmää vastaan ja lopulta Manchester Cityn mestaruus varmistuu tappion myötä.

– Heti kun peli alkoi, huomasin jotakin outoa – stadionin tunnelman, joukkueen. Oli niin outoa nähdä se joukkueelta, jonka näimme viikko sitten, Henry kommentoi Sky Sportsilla.

United oli kukistanut Cityn paikalliskamppailussa vain reilua viikkoa aiemmin 3–2 – noustuaan kahden maalin takaa-ajoasemasta.

– Sitoutuneisuus ja intohimo, ja kysyin pystyykö (Paul) Pogba pelaamaan samalla tavalla kuin Cityä vastaan. Vastaus on ei.

(José Mourinho) yritti rauhoittaa pelaajia, hänellä on kokemusta. Hän näki tuloksen kauan ennen meitä.

Henryn mukaan portugalilaisluotsi oli varoittanut pelaajia siitä, että ottelusta West Bromwichia vastaan tulisi erilainen. Ranskalainen ihmettelee, miksi United ei ole pelannut jokaisessa pelissä samalla tavalla kuin derbyssä.

– West Brom teki heitä enemmän töitä; he halusivat mennä kentälle ja aiheuttaa heille ongelmia. Kymmenen minuutin jälkeen käännyin, ja siellä oli outo tunnelma. Aistin, että vain West Brom tekee maalin.

Lähde: Mirror

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden