Manchester United koki juuri 1-3-tappion sarjakärki Liverpoolille. Kyseisen tappion myötä joukkueen ero Valioliigan ykköspaikalle venähti jo 19 pisteeseen.

José Mourinhon ryhmällä on ollut ongelmia läpi kauden useilla osa-alueilla, mutta tilastoja katsomalla selviää suurin heikkous: puolustus.

Man United on päästänyt 17 kierroksen jälkeen jo 29 maalia – koko sarjan viidenneksi eniten. Esimerkiksi Liverpool, Man City ja Chelsea ovat yhteensä päästäneet vain kaksi maalia enemmän.

On myös erikoista, että vielä viime kaudella joukkueen alakerta oli erittäin hyvä. Kaikista hämmästyttävin tilasto on nimittäin se, että koko viime sarjakauden aikana United päästi yhteensä 28 maalia eli yhden vähemmän, mitä sillä on päästettynä jo tällä kaudella 17 kierroksen jälkeen.

Jos joukkue päästäisi loppukauden ajan samaan tahtiin maaleja, olisi sillä sesongin päättyessä 69 päästettyä maalia – enemmän kuin yhdelläkään valioliigajoukkueella viime kaudella.

OptaJoe

@OptaJoe
29 - Manchester United have now conceded 29 goals in the Premier League this season; one more than they did in the entirety of the 2017/18 campaign (28). Update.

OptaJoe

@OptaJoe
28 – Manchester United have now conceded 28 goals in the Premier League this season, equalling the number the Red Devils conceded in the entirety of the 2017/18 campaign. Porous.