Man United -sankari kuuli ennen ottelua veljensä joutumisesta gangsteridraaman uhriksi – myös Liverpool-pelurin veli mukana

© Kuva: Getty Images

Marcus Rashford teki ottelun ainoan maalin sunnuntai-iltana, kun Manchester United kaatoi Tottenhamin Wembleyllä. Otteluun valmistautumista häiritsivät kuitenkin uutiset, jotka muistuttavat, että Manchesterilla edelleen on myös etäisille valioliigayleisöille tuntematon puoli; Moss Side.

Jengiväkivallasta, muiden ongelmien ohella menneiltä vuosikymmeniltä tuttu alue ei ole luopumassa maineestaan; nyt sitä todisti kaksikko Dane Rashford ja Tyler Alexander-Arnold.

The Telegraphin mukaan Unitedia ja Liverpoolia (Trent Alexander-Arnold) kentällä edustavien pelaajien veljet, jotka toimivat myös näiden agentteina, joutuivat lauantaina aseellisen ryöstön kohteiksi. Molemmat päästettiin myöhemmin sairaalasta ilman vakavampia vammoja.

Kaksikko oli aamiaisella karibialaisravintolassa, kun hyökkääjät ryöstivät Rashfordin kellon, sekä Alexander-Arnoldin lompakon ja autonavaimet. Poliisin mukaan ryöstäjäjoukko oli aseistautunut haulikolla, machetella ja baseball-mailalla. Tapahtuneen johdosta on pidätetty kuusi ihmistä.