Liverpool ja AC Milan pelaavat parhaillaan Mestarien liigan kamppailussa Anfieldilla. Ottelu on värikkäiden vaiheiden jälkeen puoliajalla tilanteessa 1-2.

Kotijoukkue sai kamppailuun mahtavan alun, kun 9.minuutilla Trent Alexander-Arnoldin syöttöyritys boksin sisällä kimposi Milan-puolustaja Fikayo Tomorin jalan kautta maaliin.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Mohamed Salah epäonnistui rangaistuspotkusta, kun Milan-vahti Mike Maignan venyi upeaan torjuntaan.

Liverpool hallitsi kenttätapahtumia mielin määrin, kunnes 42. minuutilla ottelu kääntyi täysin päälaelleen Ante Rebicin tasoitusosumalla. Vain reilua minuuttia myöhemmin italialaisvieraat siirtyivät jo johtoon, kun Brahim Diaz onnistui maalinteossa.

Avausjakson maalintekoyritykset kirjattiin Liverpoolin eduksi 14-5 ja kulmapotkut peräti 10-0.