Manchester Unitedin entisen hyökkääjän Michael Owenin mukaan José Mourinhon suojattien heikot esitykset ovat lähettäneet selkeän viestin Euroopan muille suurseuroille.

– Todella surullinen asia on se, että lohkovoittajat luultavasti katsovat lohkokakkosia ja ajattelevat Atlético Madridin ja Liverpoolin olevan niitä, jotka kannattaa välttää, Owen kommentoi BT Sportilla.

– Vaikka Manchester Unitedin paidassa lukee yhä Manchester United, se ei yksinkertaisesti ole sama Manchester United kuin kuusi vuotta sitten tai sitä aiemmin. Se on ollut varjo tuosta joukkueesta jo pitkään. He eivät ole enää entiseen tapaan voima, joka pitää ottaa huomioon.

[readmore from=Manchester-United]

Owen pitää hyvänä asiana sitä, että Unitedilla on nyt pari kuukautta aikaa koota rivejään. Mestarien liigan neljännesvälieräparit arvotaan maanantaina.

– Jos he pelaisivat ensi viikolla, mielestäni he voisivat lyödä Porton, mutta olisin hyvin, hyvin huolissani mitä tahansa muuta joukkuetta vastaan.

Porton lisäksi Unitedin muita mahdollisia vastustajia ovat Real Madrid, Bayern München, Barcelona, PSG ja Borussia Dortmund.

Lähde: Goal