Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo, että Newcastle oli maanantaina ”kymmenen kertaa” kertaa parempi kuin hänen ryhmänsä.

Newcastle voitti Arsenalin kotikentällään 2-0 ja jätti siten Tykkimiehet viidenneksi, kahden pisteen päähän Tottenhamista, kun yksi kierros on enää pelaamatta. Näin ollen Mestarien liigaan pääseminen ei ole enää Arsenalin omissa käsissä.

– Newcastle ansaitsi voiton, he olivat paljon parempia kuin me, kommentoi Arteta Sky Sportsille.

– Meillä ei ollut mitään koko pelissä. He olivat jokaisella osa-alueella parempia ja me olimme huonoja pallollisena. Pelin aikana voi tapahtua paljon asioita, kuten vaihtoja loukkaantumisten takia, mutta se ei ole tekosyy, koska he olivat paljon meitä parempia.

– Se on totta, että emme kyenneet toteuttamaan sitä peliä, jota meidän piti pelata täällä. Me muutimme joitain asioita, mutta se ei parantanut pelaamistamme. Meillä oli hetkemme, kun näytimme paremmilta, mutta viimeiset ratkaisumme olivat huonoja ja päästämämme maalit olivat todella huonoa pelaamista meiltä.

– On valtava pettymys, että Newcastle oli kymmenen kertaa meitä parempi, eikä suoritustaso ollut lähelläkään sitä tasoa, jolla meidän on oltava, jos haluamme pelata Mestarien liigassa.

– Olen uskomattoman pettynyt. Tämä oli kivulias tappio. Se (Mestarien liigan paikka) oli käsissämme ja nyt se ei enää ole. Meidän on voitettava Everton ja toivottava, että Norwich voittaa Tottenhamin. Jalkapallossa on aina pieni mahdollisuus.