Liverpoolin egyptiläishyökkääjä Mohamed Salahin paluu Englantiin on ollut jymymenestys.

Salah, 25 siirtyi ensimmäisen kerran Valioliigan vuonna 2014, jolloin hän liittyi Chelseaan sveitsiläisseura Baselista. Egyptiläinen ei kuitenkaan ikinä päässyt Lontoossa kunnolla vauhtiin, joten hänet lainattiin ensin Fiorentinaan ja myöhemmin AS Romaan, jonne hän siirtyi vakituisesti kesällä 2016.

Yhden AS Romassa vietetyn kauden jälkeen Liverpool värväsi Salahin takaisin Valioliigaan 42 miljoonalla eurolla. Kyseessä voi hyvinkin olla viime kesän paras siirto, sillä Salah on pelannut tällä kaudella 46 ottelua, joissa hän on ampunut yhteensä 41 osumaa ja antanut 13 maalisyöttöä.

Myöhään sunnuntaina illalla hänet valittiin ammattilaisjalkapalloilijoiden liiton PFA:n Vuoden pelaajaksi. Salah kertoi tilaisuudessa, että hänen epäilijöidensä näpäyttäminen on ollut jo kauan mielessä.

– Uskon, että se oli mielessäni siitä päivästä lähtien, kun lähdin Valioliigasta, sanoi Salah Goalin mukaan.

– En saanut tilaisuuttani Chelseassa, joten tiesin, että haluan tulla takaisin ja näyttää kaikille, mihin pystyn. Olen iloinen tästä palkinnosta ja joukkuekavereistani ja siitä, mitä me teemme Mestarien liigassa.

– Uskon, että tulin takaisin (Valioliigaan) erilaisena ihmisenä, miehenä ja pelaajana. Kuten sanoin, en saanut tilaisuuttani Chelseassa.