Real Madrid -kapteeni Sergio Ramosin mielestä Mohamed Salah’sta ei voi puhua samalla viivalla Cristiano Ronaldon tai Lionel Messin kanssa.

Salah’n komea ensimmäinen kausi Liverpoolin kanssa on nostanut egyptiläisen maailman huipulle. Mestarien liigan finaaliin Redsit johdattaneella laitahyökkääjällä on jopa 44 maalia kaikissa kilpailuissa kasassa.

Ronaldo ja Messi ovat kuitenkin olleet maailman parhaita pelaajia vuosikymmenen ajan. Ramos uskoo Salah’n arvostamisen olevan vain nyt muodissa.

– Pelaajia ei voi verrata Messiin tai Ronaldoon. He ovat täysin oma lukunsa. On olemassa pelaajia, jotka ovat muodissa. He tulevat ja menevät, toiset pysyvät huipulla, Ramos sanoi Timesille.

– Salah on huippupelaaja, se on selvää. Hän on näyttänyt sen tänä vuonna ja hänellä on hyvä mahdollisuus osoittaa se myös tulevina vuosina, kun Ronaldo ja Messi ovat valmiita. Mutta päivä kerrallaan!

Real jahtaa Kiovassa kolmatta peräkkäistä Mestarien liigan voittoaan. Liverpool pelasi viimeksi finaalissa keväällä 2007 AC Milania vastaan.

Ramos kuitenkin kiistää, että nälkäisempi joukkue löytyisi Englannista.

– Haluamme puolustaa jälleen mestaruutta ja tehdä historiaa. Painamme resetnappia joka vuosi ja katseet ovat eteenpäin. Emme katso taaksemme. Tämän on meidän hetkemme, Real-toppari julisti.