Liverpoolin keskikenttäpelaaja Naby Keïta on viihtynyt loistavasti Jürgen Kloppin alaisuudessa siirryttyään seuraan toissa vuonna RB Leipzigista.

Guinean maajoukkuetähti Keïta, 25, on pelannut Liverpoolissa kahden kauden aikana 51 ottelua. Loukkaantumisista kärsinyt taituri ei ole noussut Liverpoolissa vielä odotetun isoon rooliin, mutta hän on äärimmäisen tyytyväineen siirtoonsa Anfieldille.

– Minun oli yritettävä sopeutua ja integroitua joukkueeseen, kun tulin tänne. Minä kunnioitan hänen [Kloppin] valintoja, joten tein töitä joka päivä, kommentoi Keïta Liverpool Echolle.

– Hän pystyy antamaan ohjeita kentän laidalla, ja siitä on paljon apua. Se on valmentamista, ja hän näkee kaiken.

– Hän kommunikoi paljon ja hän on valmentaja, joka selittää kaiken pelaajilleen. Hän on valmentaja, joka antaa pelaajilleen itseluottamusta ja hän on se motivoiva tekijä ennen pelejä, mutta myös pelaajien on oltava motivoituneita kentällä.

Naby Keita on pelannut tällä kaudella 18 ottelua. Kuva: Getty Images

– Tuntuu kuin hän pelaisi kanssamme, kun hänet näkee kentän laidalla. Se antaa paljon lisää voimaa ja saa haluamaan enemmän.

– Hän on aina auttamassa pelaajiaan. Hän on kuin paras ystävä, mutta hän on valmentaja, joka voi kommunikoida kaikkien pelaajiensa kanssa.

– Hän puolustaa aina pelaajiaan, koska hänelle kaikki pelaajat ovat samanarvoisia. Hän ei näe eroja.

– Hän selittää aina asiat, vaikka joku olisi pelannut vähän huonosti. Se on vaikeaa valmentajille.