Viime viikon lauantaina Reading-hyökkääjä Nélson Olivieira kärsi karmaisevan näköisen kasvovamman, kun Aston Villa -puolustaja Tyrone Mings astui portugalilaiskärjen naaman päälle.

Sky Sports Football

@SkyFootball
😬 Not for the squeamish

Tyrone Mings has apologised for accidentally stepping on the face of Reading striker Nelson Oliveira

More: skysports.tv/YxLEYQ

Mings pyysi tilannetta Oliveiralta anteeksi, mutta hyökkääjä ei hyväksynyt Bournemouthista lainatun keskuspuolustajan pahoitteluita.

– En sano, että hän (Mings) olisi tehnyt sen tarkoituksella. Mutta mikä suututtaa ja saa minut voimaan huonosti, on se että tämän olisi voinut välttää, Oliveira kertoi BBC:n mukaan.

– En voi tuomita, tekikö hän sen tarkoituksella. Ainut asia, mistä olen 100-prosenttisen varma, on se että hän olisi voinut olla tekemättä sitä.

– Kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Ensiksi luulin osuman tulleen hänen polvestaan. Toisen kasvojen tallaaminen on hyvin harvinaista jalkapallossa.

– Olen kuitenkin hyvin onnekas että vain nenäni murtui. Olisin voinut sokaistua, enkä pelata enää ikinä, tai murtaa kasvoni luut tai leuan, Oliveira lisäsi.

Englannin jalkapalloliitto FA ei ole ottanut tapausta käsittelyyn, vaikka Mings teki lähes samanalaisen tempun aikoinaan Zlatan Ibrahimovićille.