Valioliigan lauantain kierroksella nähtiin kosolti maaleja. Manchester United oli ottavana osapuolena niistä kolmessa, kun Ole Gunnar Solskjærin miehistö hävisi Crystal Palacelle 3−1.

Manchesterilaisten kannalta epämiellyttävä asia on se, että Crystal Palace selvästi ansaitsi voittonsa olemalla yksinkertaisesti parempi. Erityisesti kaksi maalia tehnyt ja yhden hylätyn osuman viimeistellyt hyökkääjä Wilfried Zaha oli Manchester Unitedille mahdoton pideltävä.

Zaha laukoi ensimmäisen maaleistaan rangaistuspotkusta. Jordan Ayew asettui laukomaan ensin, mutta David de Gea torjui heikon yrityksen. Rangaistuspotku kuitenkin uusittiin, sillä VAR ilmoitti de Gean olleen ulkona maaliviivaltaan.

− Se oli kitkerää, todella kitkerää. Minusta rangaistuspotkun uusiminen oli ankara tuomio, ja se oli sitä etenkin Davidille, joka teki mahtavan torjunnan, Solskjær harmitteli pelin jälkeen Sky Sportsille.

Crystal Palace sai myös rangaistuspotkunsa VAR-tarkastelun avulla. Ayew’n laukaus osui Victor Lindelöfiä käteen. Käsivirhe oli ruotsalaispuolustalta vahinko, ja päävalmentaja ehtikin olla jo hetken helpottunut, kun de Gea pysäytti tilanteesta seuranneen rangaistuspotkun.

− Hän oli ehkä tuuman verran irti viivasta, joten sitä oli vaikea hyväksyä ja sisäistää, kun hän oli jo tehnyt torjunnan. Mutta säännöt ovat sääntöjä, joten siitä ei varmaan ole purnattavaa, Solskjær kertasi.

Manchester Unitedin manageri oli erittäin pettynyt omiensa esitykseen kokonaisuuden kannalta.

− Emme ansainneet mitään tästä pelistä. Aloitimme huonosti ja hitaasti. Näytimme joukkueelta, joka on vielä varhaisessa vaiheessa harjoituskaudella, Solskjær puhisi.

Päävalmentajan mukaan esitys oli heikko, koska Crystal Palace pääsi pelaamaan Unitedia pidemmän harjoituskauden. Lisäksi Palacella oli jo alla yksi peli Valioliigaa, kun puolestaan Unitedille ottelu oli pääsarjakauden ensimmäinen.

− He olivat terävämpiä ja vahvempia kuin me. Meidän täytyy saada nyt muut kiinni. Seuraava pelimme on jo tiistaina, Solskjær muistutti.

Manchester United kohtaa tiistaina Mestaruussarjassa pelaavan Lutonin Liigacupissa.