19 valioliigaottelussa kolme maalia ja yhdeksän maalisyöttöä. Viisi Mestarien liigan peliä ilman osumia. Paul Pogban kauden tilastot jättävät toivomisen varaa. Ailahtelevat otteet ovat johtaneet jopa siihen, että ranskalainen keskikenttäpelaaja on saanut aloittaa viime aikoina useita otteluita Manchester Unitedin vaihtopenkillä.

Odotukset 25-vuotiasta Pogbaa kohtaan ovat silti aina suuret. Olihan hän vielä viime kesänä statukseltaan ”maailman kallein pelaaja”. Yhdeksi maailman parhaista Pogbaa ei ole järin usein nimitetty, mutta niin teki nyt Ranskan maajoukkueen kapteeni Hugo Lloris.

[readmore from=Paul-Pogba]

– Paul on yhä yksi joukkueemme vahvoista pelaajista, ja yksi johtajistamme. Tämä kausi on ollut vähän vaikeampi, mutta tason ailahtelua selittää osaltaan myös loukkaantuminen, Tottenhamin maalia työkseen vartioiva Lloris totesi Sky Sportsin mukaan.

– Pogba on kuitenkin osoittanut Manchester Unitedin ja Ranskan kanssa, että täydessä kunnossa ollessaan hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Nyt hän on aiempaa kypsempi.

– Pogba tietää asemansa ja vastuunsa. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hän olisi valmis MM-kisoihin ja näyttämään parhaat puolensa, Lloris jatkaa.

Ranska kohtaa maaliskuun harjoitusotteluissa Kolumbian ja MM-isäntä Venäjän.