Pitkin syksyä – ja oikeastaan jo viime kaudella – supistiin siitä, kuinka José Mourinholla ja Paul Pogballa ovat tulehtuneet välit, ja miten ”Special One” ei saa ranskalaisesta läheskään parasta irti. Kuten hyvin tiedetään, on Pogba alkanut loistaa valmentajan vaihduttua Ole Gunnar Solskjaeriin, ja tehoja on tullut aivan toiseen malliin.

23-vuotias Anthony Martial solmi juuri 5,5 vuoden jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa, ja hän on vakuuttnut siitä, että juuri maanmies Pogba voi johtaa seuran vielä ”mahtaviin asioihin”.

– Me kaikki tiedämme, mihin Paul pystyy – Paul on Paul, Martial sanoi Sky Sportsille.

– Nyt hänellä on vapauksia pelata ja alamme nähdä, miten todellinen Paul Pogba pelaa. Toivotaan, että sama meno jatkuu.

– Hän on johtaja, joka puhuu enemmän pukukopissa kuin kentällä. Hän on johtaja sekä teknisesti että puheidensa kautta. Toivon, että hän voi johtaa meidät mahtaviin asioihin.

Martial maalaili samalla joukkueen loppukauden näkymiä sekä omia tulevaisuuden toiveitaan.

– Emme ole kovin kaukana neljän kärjestä nyt, joten meidän täytyy vain jatkaa samaan malliin ja voittaa mahdollisimman monta ottelua, jotta voimme varmistaa Mestarien liigan paikan.

– Jokainen jalkapalloilija sanoisi samoin: minun tavoitteeni on voittaa niin monta titteliä ja palkintoa kuin mahdollista. On myös todella tärkeää jatkaa kehittymistä ja tulla paremmaksi pelaajaksi vuosien aikana, Martial jatkaa.

Ranskalaishyökkääjä antaa viimeaikaisista onnistumisistaan itsekin kiitosta Solskjaerille.

– Hän on valmentaja, jolla on hienot arvot. Hän tietää, miten saada pelaajista paras irti ja pitää huolen siitä, että me kaikki tiedämme oman tehtävämme kentällä.

– Hän on antanut minulle paljon neuvoja. On aina positiivista saada neuvoja huippupelaajalta, mutta kentällä kaikki riippuu silti joskus siitä, mikä sujuu itseltä luonnostaan ja miten osaa parhaiten itse viimeistellä, Martial painottaa.

– Maalinteko on minulle luontaista. Olen ollut hyökkääjä pikkupojasta lähtien.