Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær ei osaa kuvitella, että keskikenttäpelaaja Paul Pogba jättäisi seuran tulevana kesänä.

Elokuussa 2016 Juventuksesta Unitediin palannutta Pogbaa, 26, vietiin aktiivisesti siirtohuhuissa seurasta pois, kun José Mourinho oli vielä joukkueen peräsimessä. Huhut laantuivat, kun Pogba syttyi liekkeihin Solskjærin tultua puikkoihin, mutta viime viikkoina hänet on yhdistetty Real Madridiin, joka suunnittelee espanjalaismedian mukaan isoja muutoksia ryhmäänsä.

Keskiviikkona Manchester United isännöi Barcelonaa Mestarien liigan puolivälierien avausosassa Old Traffordilla. Solskjær kommentoi Pogban tilannetta tiistaina lehdistötilaisuudessa.

– Paul Pogba odottaa huomista, kommentoi Solskjær BBC:n mukaan.

– Parhaimmillaan Paul voi pyörittää tällaista peliä. En osaa kuvitella, ettei hän pelaisi Manchester Unitedissa ensi kaudella.

– Hän on Man Unitedin pelaaja, yksi parhaista pelaajistamme isoissa peleissä.

Pogba on pelannut Solskjærin alaisuudessa 23 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä yhdeksän osumaa ja antanut seitsemän maalisyöttöä. Hän sai Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Paris Saint-Germainia vastaan kahden varoituksen seurauksena punaisen kortin, joten hän oli pelikiellossa toisessa osassa, jossa United nousi kahden maalin tappioasemasta vierasmaalisäännön turviin jatkoon.

Solskjær odottaa ranskalaistähdeltä vahvaa esitystä keskiviikkona.

– Hän tietää, että ei ollut parhaimmillaan PSG:tä vastaan.

– Hänen työnsä on luoda paikkoja, voittaa palloja ja puskea eteenpäin. Odotan häneltä hyvää suoritusta huomenna.