Paul Pogba on parhaillaan Manchester Unitedin mukana Australiassa harjoituskaudella.

Siirtohuhujen ympäröimän Pogban ei aluksi uskottu nousevan Australiaan matkanneeseen lentokoneeseen, mutta ranskalainen osoitti ammattilaisen merkkejä ja osallistui harjoituskauden alkuun siirtohuhuista huolimatta.

Pogba on yhdistetty niin Juventukseen kuin Real Madridiin. Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjaer kommentoi Pogban siirtohuhuja lehdistötilaisuudessa.

– Monista pelaajistamme on puhuttu ja spekuloitu. Niin mahdollisista hankinnoista kuin myynneistä, mutta se on bisnestä, Solskjaer viittasi puheisiin.

– Ollessasi Manchester Unitedissa odotat, että tällaiset siirtohuhut nousevat pintaan. Olen puhunut Pogban, Romelu Lukakun, Marcus Rashfordin ja Jesse Lingardin kanssa. Joillekin enemmän ja joillekin vähemmän, koska olen heihin aktiivisesti yhteydessä.

Solskjaer kehui Pogban asennetta.

– Hän on loistava ammattilainen, jolla on kultainen sydän. Hän ei ole koskaan asettanut itseään ulos joukkueesta. Paul on antanut aina parhaansa. Hänen agenttinsa puhuu jatkuvasti, mutta kuten sanoin, emme ole saaneet ainuttakaan tarjousta, joten se on kaikki, mitä voin sanoa.

– En ole koskaan ollut huolestunut hänen tilanteestaan. Paul tekee kovasti töitä, on loistava ammattilainen ja ylpeä itsestään. En voi istua täällä puhumassa Paulista ja siitä, mitä agentit sanovat. Hänellä on muutama vuosi sopimusta jäljellä ja hän on ollut loistava kanssamme.