Manchester United pelasi lauantaina Valioliigassa Burnleyä vastaan ilman keskikenttäpelaajia Paul Pogbaa ja Scott McTominayta.

Valtaosan kaudesta nilkkavammasta toipunut Pogba, 26, tuli kahdessa edellisessä ottelussa vaihdosta sisään, mutta lauantaina hän ei ollut kokoonpanossa lainkaan. Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin mukaan ranskalaistähti ei ollut valmis pelaamaan niin monessa ottelussa putkeen oltuaan niin pitkään sivussa.

– Hän ei ollut valmis, koska hän ei ole pelannut vielä niin monessa pelissä. Hän on pelannut kaksi ottelua muutamassa päivässä, joten hän tarvitsi luultavasti yhden päivän lisää palautumiseen, kommentoi Solskjær Sky Sportsin mukaan.

– Sataprosenttiseen kuntoon toipumiseen menee aina aikaa, kun on ollut niin pitkään poissa.

Burnleyä vastaan Unitedin keskikentän pohjalla pelasivat Fred ja Nemanja Matić, joille norjalaisvalmentaja antoi kehut.

– Meillä oli kaksi kunnon pelaajaa kentällä. En usko, että moni teistä olisi ajatellut kolme tai neljä kuukautta sitten, että Fred on yksi parhaista pelaajista vieraissa Burnleyä vastaan Turf Moorilla. Mutta hän oli loistava.

Scott McTominay joutui tulemaan torstaina tauolla vaihtoon Newcastlea vastaan. Kuva: Getty Images

Skotlannin maajoukkuepelaaja McTominay, 23, loukkasi polvensa tapaninpäivänä Newcastlea vastaan, ja hänen odotetaan olevan tovin sivussa tositoimista.

– En usko, että näemme häntä seuraavan parin viikon aikana. Siinä menee pidempäänkin, arveli Solskjær.

– Mutta hän on aina aiemmin todistanut, että jos hänen odottaa olevan sivussa kolme viikkoa, hän tulee takaisin kahden päästä. Mutta en tiiä, meneekö siinä kolme vai neljä viikkoa. Jotain sellaista.

Manchester United pelaa seuraavan ottelunsa 1. tammikuuta Arsenalin vieraana.