Manchester United kohtaa tänään, keskiviikkona, Englannin liigacupin välierässä Manchester Cityn. Avauskohtaaminen meni Citylle tylysti lukemin 3-1. United odottaa yhä Paul Pogban paluuta pelikentille.

Pogba kävi hiljattain nilkkaleikkauksessa, ja hänen paluusta ei vielä ole tarkempaa tietoa. Ranskalaistaituri on pelannut tällä kaudella vain kahdeksassa ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien.

Solskjær avasi hieman, missä Pogban kanssa tällä hetkellä mennään.

– Paulilla on ollut karmaiseva kausi loukkaantumisten kanssa. Hän haluaa epätoivoisesti päästä pelaamaan.

On selvää, että myös United kaipaa kipeästi Pogbaa keskikentälleen, josta on poissa myös Scott McTominay. Apua on tuomassa Bruno Fernandesin siirto, joka vaikuttaisi olevan allekirjoitusta vaille valmis.

Solskjær ei osannut vielä sanoa tarkemmin, milloin Pogba palaa pelikentille.

– Pitkäaikaisissa loukkaantumisissa on vaikea antaa aikaskaalaa paluulle. Hän rakastaa pelaamista ja harjoittelua, ja hänellä on ollut koko ajan pelaaminen mielessä.

Vammojen sävyttämä kausi on ollut managerin mukaan kova paikka Pogballe, joka on pyörinyt myös tasaisin väliajoin siirtohuhujen kohteena.

– Näen pojan, joka on lopen kyllästynyt loukkaantumisiin. Paul on aina ollut ammattimainen. En epäile hetkeäkään etteikö hän nauttisi pelaamisesta, kun hän palaa, Solskjær vakuutti Sky Sportsin mukaan.

Englannin liigacupin välierän toinen osaottelu Manchester City – Manchester United käynnistyy keskiviikkoiltana kello 21.45. Samaan aikaan pelataan myös Valioliigan rästiottelu, jossa kohtaavat West Ham ja Liverpool.