Pelasiko Paul Pogba jo tapaninpäivänä viimeisen ottelunsa Manchester Unitedissa?

Pogba on ollut lähes koko kauden sairastuvalla, nilkkavamman vuoksi. Espanjan lehdistössä huhuiltiin jo kuukausia sitten, ettei Pogbaa todellisuudessa mikään vaivaisi. Miestä ei vain kiinnosta enää pelata Unitedissa, sanottiin.

Unitedista on koko ajan vakuuteltu, että Pogballa todella on nilkkavamma eikä hän vain ole vielä kuntoutunut. Oli totuus mikä hyvänsä, ranskalainen on pelannut tällä kaudella vain kahdeksan ottelua, joista viimeisimmän tapaninpäivänä.

Pogba on jo pitkään yhdistetty siirtohuhuissa voimakkaasti Real Madridiin. Miehen sopimus umpeutuu kesällä 2021, joten huhumylly tästä tuskin ainakaan laantuu.

Kiukaalle löi lisää vettä Pogban agentti Mino Raiola, joka kommentoi tilannetta madridilaislehti Marcalle.

– Toivon, että voin jonain päivänä viedä Real Madridiin jonkun suuren jalkapalloilijan. Nyt minulla on siellä [Alphonse] Areola, mutta se on vähän puolikas kauppa, koska kyseessä on lainasiirto.

– Haluan viedä ihan kunnolla pelaajan Real Madridiin, ja yritän tehdä sen tänä kesänä. Se olisi suuri ylpeyden aihe minulle ja edustamilleni jalkapalloilijoille, koska Real Madrid on hieno seura.

[readmore from=Manchester-United]

Raiolan talliin kuuluu monta muutakin pelaajaa kuin Pogba, mutta jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä siitä, ketä pelaajaa tällä vihjauksella tarkoitettiin. Haastattelussa vielä kysyttiin erikseen, mikä Pogban kohtalo on.

– Mahdotonta sanoa. Ei sitä voi vielä tietää. Aiemmin kiinnostus oli suurta, mutta silloin siirto ei ollut mahdollisuuksien rajoissa. Viime vuodella ei nyt ole mitään merkitystä, mutta katsotaan, miten käy.

Raiola halusi myös antaa viestiä Man Unitedin seurayhteisölle.

– Paulilla on ollut vähän vaikeaa viime aikoina, mutta haluan sanoa tämän selvästi, koska Englannissa he ovat vähän herkkiä tämän asian suhteen: Pogba on hyvin keskittynyt siihen, että hän pääsisi vielä päättämään kauden hyvin Manchester Unitedissa. Hän haluaa päästä takaisin joukkueeseen ja hoitaa osaltaan joukkueen ensi kaudeksi Mestarien liigaan.