Manchester Unitedin Paul Pogba ja Liverpoolin entinen pelaaja Graeme Souness ovat ajautuneet pienimuotoiseen sanasotaan, jota on käyty eri medioiden välityksellä.

Kaikki on saanut alkunsa siitä, kun Souness on antanut Pogballe kovaa kritiikkiä hänen palattuaan Englantiin Juventuksesta. Man Unitedin keskikenttäpelaaja ei ole reagoinut asiaan vuosikausiin, mutta hiljattain hän kommentoi aihetta joukkueensa virallisessa podcastissa.

– En edes tiennyt, kuka hän [Souness] oli, Pogba sanoi.

– Olen kuullut, että hän on ollut huippupelaaja ja jotain sellaista. En tiedä, miltä hän näyttää, mutta tiedän hänen nimensä.

Sounessin tavoin Sky Sportsille työskentelevä Jamie Carragher ei pitänyt Pogban kommenteista.

– Olemme olleet aika kriittisiä Pogban suhteen, mutta kun olet pelaaja, sinun täytyy kunnioittaa tiettyjen ihmisten tiettyjä mielipiteitä joinakin aikoina, Carragher sanoi.

– Oli minusta isku vyön alle tulla asian kanssa ulos ja sanoa, että ei ole koskaan kuullutkaan Graeme Sounessista.

Souness itse ei vaikuttanut ottavan asiaa pahalla.

– Jalkapallon vanhin juttu tulee mieleeni: laita mitalisi pöydälle. Minulla on aika suuri pöytä, Souness keljuili takaisin.

Souness on voittanut urallaan muun muassa viisi Englannin mestaruutta ja kolmesti Mestarien liigan edeltäjä Euroopan Cupin. Tarkemmin hänen pokaleitaan voi katsella TÄSTÄ. Pogban saavutukset Englannissa ja eurokentillä kieltämättä kalpenevat hänelle, mutta toisaalta ranskalaispelaajalta löytyy muun muassa maailmanmestaruus ja neljä Italian mestaruutta. Hänen uran tähän astisia voittoja voit katsella painamalla TÄSTÄ.