Chelsean ja Ranskan keskikenttäpelaaja N’Golo Kanté on kehunut maajoukkuetoveriaan Paul Pogbaa, joka sai musertavan arvosanan hänen heikosta esityksestään Huuhkajia vastaan aiemmin tällä viikolla.

Manchester Unitedin huippupelaaja otettiin vaihtoon noin tunnin pelin kohdalla, kun Suomi voitti Ranskan 2-0-lukemin keskiviikkoillan ystävyysottelussa. Pogban tilalle hypännyt Kanté on kuitenkin puolustellut paljon parjattua ranskalaistähteä joukkueen tuoreen voiton jälkeen.

Pogba ja Kanté pelasivat yhdessä Ranskan keskikentällä, kun hallitseva maailmanmestari voitti Portugalin lauantai-illan Nations League -ottelussa luvuin 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi Kanté, jolle osuma oli hänen toinen Ranskan A-maajoukkueessa.

Tulos tarkoitti samalla sitä, ettei Ranska ole hävinnyt vielä yhtäkään ottelua, jossa Pogba ja Kanté ovat olleet samaan aikaan kentällä. Kaksikko on esiintynyt yhdessä 26 kertaa ja johdattanut maajoukkueensa peräti 20 voittoon ja kuuteen tasapeliin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

beIN SPORTS

@beinsports_FR
🇫🇷 Quand Paul Pogba et N'Golo Kanté sont alignés ensemble, l'Equipe de France ne perd jamais !

🏟 26 matchs
✅ 20 victoires
🤝 6 nuls
⛔ 0 défaite

Vaikka Pogba on saanut paljon kritiikkiä hänen viime aikaisista esityksistään Manchester Unitedin ja Ranskan maajoukkueen paidassa, on Kanté yhä hänen suuri faninsa.

[readmore from=Manchester-United]

– Hän oli pitkään loukkaantunut ja siitä on hetki, kun me viimeksi pelasimme yhdessä. Muistamme kesän 2018 MM-kisat, jossa me pelasimme yhdessä. On aina ilo ja kunnia pelata Paulin kanssa, Kanté kertoi Téléfootille.

– Kentällä, meistä tuntui todella hyvältä. Olen tyytyväinen sekä omaan että koko joukkueen suoritukseen. Me olimme sillä tasolla, mitä meiltä vaadittiinkin.

– Meiltä odotetaan paljon. Olemme hallitsevia maailmanmestareita ja ensi kesän EM-kisat tuovat mukanaan taas uuden haasteen. Se on kuitenkin varmaa, että olemme yhä loistava joukkue.

Lähde: Goal