Manchester United valmistautuu erikoisissa asetelmissa Mestarien liigan tiistaina pelattavaan tärkeään otteluun RB Leipzigia vastaan. Paul Pogban agentti Mino Raiolan kommentit ovat herättäneet asiantuntijoissa närää. Gary Neville haluaa kuulla Pogban version asiasta.

Raiola totesi maanantaina, että Pogban ura Manchester Unitedissa on ohi. Kommentti on kerännyt valtavan huomion. Kommentin ajankohta ei varmaankaan ollut sattumaa, sillä United valmistautuu parhaillaan Mestarien liigan lohkovaiheen viimeiseen otteluun Leipzigia vastaan. Panoksena on jatkopaikka Mestarien liigan pudotuspeleihin, kun United, Leipzig ja PSG ovat ennen viimeistä kierrosta kaikki yhdeksässä pisteessä.

Lisäksi Unitedilla on edessään tulevana viikonloppuna Manchesterin derby Valioliigan puolella.

Manchester Unitedin entinen kapteeni ja nykyinen Sky Sportsin asiantuntija Gary Neville uskoo, että Pogba oli tietoinen siitä, että Raiola oli aikeissa kommentoida asiaa julkisesti.

– Raiola – tämä on tapahtunut monesti aiemminkin. Joka tapauksessa Paul varmaankin tiesi, että hän aikoo tehdä tällaisen ilmoituksen? Jos hän ei ollut tietoinen, meidän pitäisi kuulla Pogbalta hyvin pikaisesti kommentti, jossa hän korjaa agenttinsa puheet. Tämän ulostulon ajoitus on joukkueen kannalta karmaiseva, juuri ennen Leipzig-ottelua ja Manchesterin derbyä, Neville kirjoitti vihaisen emojin kera Twitterissä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Gary Neville

@GNev2
Raiola - It’s happened many times before . However surely Paul knew he was making this announcement? If he wasn’t aware then we should see a quote from him very soon correcting his agent. Finally to do this ahead of Leipzig and the Man Derby is terrible timing for the Team. 😡

Skyn asiantuntijana myöskin työskentelevä Jamie Carragher ei sen sijaan ymmärrä, miksi United ehdoin tahdoin pitää kiinni Pogbasta. Carragherin mukaan Unitedin tulisi pikaisesti päästä eroon ongelmapelaajastaan.

Gary Lineker totesi sen sijaan, ettei Pogban aika Unitedissa ihan vielä ainakaan ole ohi, vaikka Raiola näin väittikin.

– Ei se ihan vielä ohi ole. Edessä on aika iso ottelu huomenna (tiistaina) näin alkajaisiksi. Luulisi sen kuitenkin olevan nyt mielessä, Lineker kirjoitti viitaten Leipzig-otteluun.

Gary Lineker

@GaryLineker
Not quite over. There’s a pretty big game to play tomorrow for starters. You’d think he might bear that in mind.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Mino Raiola to Tuttosport: “I can say that it’s over for Paul Pogba at Manchester United”. 🔴 #MUFC #Pogba #transfers

LUE MYÖS: