Spekulaatiot Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Paul Pogban, 28, ympärillä ovat jälleen kiihtymässä.

Ranskalainen on vähitellen palaamassa kentille reisivammansa jäljiltä. Hänet on jo nähty Unitedin harjoituksissa.

Pogban tilanne on mielenkiintoinen, sillä hänen sopimuksensa on päättymässä kesällä ja hän on nyt vapaa neuvottelemaan ulkomaisten seurojen kanssa.

ESPN:n lähteiden mukaan ranskalaisseura PSG käy neuvotteluja Pogban kanssa. Daily Star puolestaan kertoo, että mies on kertonut haluavansa espanjalaisen Real Madridin riveihin.

Unitedin tilapäismanageri Ralf Rangnick vakuuttaa peluuttavansa Pogbaa, vaikka tämä olisikin jättämässä seuran.

[readmore from=Paul-Pogba]

Rangnickin mukaan Pogba haluaa osoittaa faneille, ”millainen pelaaja hän voi olla”.

– Vaikka hän tekisi sen vain siksi, että saisi uuden sopimuksen muualla. Tarkoitan, että hän on erittäin motivoitunut tekemään niin. Miksi sitten en peluuttaisi häntä, Rangnick sanoo BBC:n mukaan.

Pogba saatetaan nähdä tositoimissa 4. helmikuuta pelattavassa FA Cupin neljännen kierroksen ottelussa Middlesbrough’ta vastaan.

– Muuten, myös minun sopimukseni on umpeutumassa kesällä. Joten meillä on sama tavoite. Meillä on sama tavoite menestyä niin hyvin kuin mahdollista seuraavan kolmen tai neljän kuukauden aikana, huomauttaa Rangnick.

– Minulle kyse ei ole siitä, onko pelaajan sopimus päättymässä. Kyse on siitä, kuinka paljon hän haluaa edelleen olla osa tätä ryhmää. Kuinka paljon hän on edelleen läsnä henkisesti ja fyysisesti?