Pep Guardiolan agentti vakuuttaa, että espanjalaismanageri on tyytyväinen Manchester Cityssä ja Englannissa.

Neljättä kauttaan Cityssä valmentava Guardiola, 48, on voittanut seurassa kaksi Valioliigan mestaruutta ja kolme muuta pokaalia, mutta häntä on huhuttu ajoittain milloin mihinkin.

Huhut muualle siirtymisestä ovat vahvistuneet viime aikoina. Guardiola ei hiljattain halunnut sulkea pois mahdollisuutta valmentaa Italiassa, ja hänet on yhdistetty myös entiseen seuraansa Bayern Müncheniin, jonka uusi presidentti Herbert Hainer mainitsi Guardiolan nimen puhuessaan joukkueen seuraavasta vakituisesta päävalmentajasta. Hainer mainitsi kuitenkin samalla, että Guardiolaa ei varmasti ole helpoin hankittava.

LUE MYÖS: Pep Guardiola avoin siirtymään Italian Serie A:han – kiistää Juventus-neuvottelut

LUE MYÖS: Saksalaismedia: Uutta päävalmentajaa etsivä Bayern München toivoo Pep Guardiolan palaavan seuraan

Guardiolan nykyinen sopimus Cityn kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Hän ei ole viettänyt missään valmentamassaan joukkueessa yli neljää vuotta, mutta jatkosopimuskaan ei ole Manchester Evening Newsin mukaan mahdoton vaihtoehto.

Espanjalaisluotsin edustaja Josep Maria Orobitg kertoi Spoxin haastattelussa, että muut seurat eivät ole olleet yhteydessä häneen, mutta totesi samalla guardiolamaisesti, että jalkapallossa vai tapahtua mitä vain.

– Puhuin Pepin kanssa viimeksi keskiviikkona, ja kaikki oli samalla tavalla kuin ennenkin. Hänen on hyvä olla Manchester Cityssä ja Manchesterin kaupungissa ja hänellä on sopimus kesäkuuhun 2021 asti, kommentoi Orobitg.

– Vain lehdistön edustajat ovat kysyneet minulta Pepin tulevaisuudesta.