Arsenalin keskikenttämies Granit Xhaka menetti kapteenin roolin Arsenalissa otettuaan yhteen fanien kanssa lokakuussa.

Fanit buuasivat sveitsin maajoukkueessakin pelaavalle keskikenttäpelaajalle, kun hänet otettiin vaihtoon Crystal Palacea vastaan käydyssä ottelussa. Xhaka päätti huutaa takaisin faneille ja paiskasi kapteenin nauhan raivolla maahan.

Arsenalin kapteeniksi Xhakan tilalle valittu Pierre-Emerick Aubameyang kantaa suurella ylpeydellä kapteenin nauhaa Gunnersin paidassa.

– Arsenalilla on hieno historia, ja mahtavia entisiä kapteeneja, kuten Patrick Vieira ja Tony Adams. On suuri kunnia seurata heidän jalanjälkiään, ja toimia kapteenina. Annan kaikkeni joukkueen eteen kentällä, ja sen ulkopuolella, Aubameyang kertoi Dailymailille.

– Kun olin vielä nuori, muistan, kun halusin aina olla kapteeni juniorivuosillani. Puhuin siitä itse asiassa äitini kanssa vähän aikaa sitten. Nauroimme yhdessä, kun muistelimme, että ostin itselleni kapteenin nauhoja, jotta voisin pitää niitä, gabonilaiskärki jatkoi.

– Ammattilaisurani alussa en miettinyt juurikaan kapteenina olemista. Nyt se tuntuu oikealta. Se tuo paljon velvollisuuksia, mutta uskon, että pystyn täyttämään ne, hyökkääjä päätti.