Manchester Unitedin ex-kapteenin Gary Nevillen mielestä Arsenalin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang ei ole ainakaan vielä saanut ansaitsemaansa arvostusta Englannissa.

Aubameyang, 30, on iskenyt tällä kaudella 17 maalia ja komeilee Valioliigan maalipörssin kärjessä yhdessä Leicesterin Jamie Vardyn kanssa.

– Hän on yksi Valioliigan parhaista pelaajista, mutta jostakin syystä hän ei aivan saa tunnustusta ja suosionosoituksia, joita muut saavat, Neville sanoo Aubameyangista.

– En tiedä, miksi niin on, mutta mielestäni nyt meidän kaikkien on aika alkaa tunnustaa tämän pelaajan laatu ja loistokkuus. Hän taistelee joukkueen puolesta, hän on aina läsnä, ja mielestäni hän on kaikkea sitä, mitä jalkapalloilijalta halutaan.

Neville pohtii, johtuuko Aubameyangin aliarvostus siitä, ettei tämä päätynyt pari vuotta sitten johonkin maanosan ehdottomista kärkiseuroista.

– Miten Arsenal sai hänet? Onko hänessä jokin vikana? Miksi (Jürgen) Klopp ei tuonut häntä Anfieldille? Kaikkia näitä kysymyksiä esitettiin. Minäkin esitin niitä.

Lähde: Sky Sports