Mikä romahdus! Sarjakärjestä putoamistaisteluun – managerilta suoraa puhetta: ”Olemme tämän hetken huonoin joukkue”

© Kuva: Getty Images

Loistavan alkukauden pelanneen Southamptonin korpivaellus sai jatkoa tiistaina, kun Leeds kaatoi Pyhimykset Elland Roadilla maalein 3-0.

Tappio oli Southamptonille jo seitsemäs kahdeksaan viime otteluun. Edellisen kerran Ralph Hasenhüttlin luotsaama ryhmä on voittanut tammikuun 4. päivä, jolloin se kaatoi kotikentällään Liverpoolin 1-0-lukemin.

Surkea vire on pudottanut Southamptonin sarjataulukossa sijalle 14. Piste-ero putoamisviivaan on enää kahdeksan pistettä. Tuntuu uskomattomalta ajatella, että vielä marraskuussa Southampton johti Valioliigaa. Se on enää kaukainen muisto. Nyt joukkue pelaa sarjapaikastaan.

Tiistain Leeds-tappion jälkeen Hasenhüttl ei selitellyt, vaan myönsi suoraan, että hänen joukkueensa on tällä hetkellä Valioliigan huonoin.

– Olemme kauden jälkimmäisen puoliskon huonoin joukkue. Ja se on täysin oikein, koska emme pelaa tällä hetkellä voittavan joukkueen tavoin, Hasenhüttl sanoi.

– Jos emme muuta tätä, meillä on jälleen taistelu (sarjapaikasta) kauden loppuun asti.

– Se mitä minun täytyy tehdä tällä hetkellä, on löytää tasapaino saadakseni paras joukkue kentälle, mutta myös huolehtia kaikista otteluista joita meillä on tällä hetkellä.

– Olemme edelleen mukana FA Cupissa, mutta meidän on voitettava pelejä. Tällä hetkellä se on vaikeaa, koska emme voi voittaa. Se tekee siitä vielä vaikeampaa.

Southamptonilla on seuraavan kerran mahdollisuus katkaista kahdeksan ottelun voitoton putki ensi viikon maanantaina, jolloin joukkue kohtaa Goodison Parkilla Evertonin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.