Wolverhamptonin 29-vuotias meksikolaishyökkääjä Raúl Jiménez on ollut vakuuttavassa vedossa tällä kaudella. Kausi on ollut pitkä, mutta Jiménez on jaksanut pelata kovilla tehoilla läpi kauden.

Jiménez teki Wolvesin voittomaalin torstai-iltana Olympiakosia vastaan 1-0 päättyneessä ottelussa. Wolves eteni Eurooppa-liigan puolivälieriin yhteismaalein 2-1. Jiménezin osuma tuli rangaistuspotkusta. Wolves-paidassa Jiménez on onnistunut pilkulta sataprosenttisella osumatarkkuudella. Hän on tehnyt Valioliigassa kuusi maalia pilkulta ja Eurooppa-liigassa kaksi.

Wolvesin kausi on ollut koronatauon takia äärimmäisen pitkä. Kauden 2019-20 ensimmäisen kilpailullisen ottelun Wolves pelasi 25. heinäkuuta 2019 pohjoisirlantilaista Crusadersia vastaan Eurooppa-liigan karsinnoissa. Pitkällä kaudella Jiménez on ollut vahvassa vedossa.

Jiménez on tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien 27 maalia ja antanut kymmenen maalisyöttöä. Vähintään samanlaisiin lukemiin on TOP 5 -sarjoista pystyneet vain Barcelonan Lionel Messi, PSG:n Kylian Mbappé sekä RB Leipzigiä viime kauden vielä edustanut Timo Werner, joka siirtyi kauden jälkeen Chelseaan.

Ei ole siis ihme, että Jiménezin ympärillä on riittänyt kuhinaa myös siirtohuhujen osalta. Huhuissa Jiménezistä on ollut kiinnostuneita ainakin Manchester United sekä Juventus. Huhut eivät ole olleet kuitenkaan vahvimmasta päästä, joten näillä näkymin Wolves saa nauttia Jiménezin tehokkuudesta myös ensi kaudella. Ensin toki Wolves jahtaa vielä Eurooppa-liigan voittoa lopputurnauksessa Saksassa.

OptaPaolo

@OptaPaolo
27+10 - Raúl Jiménez is one of the four players among the top-5 European Leagues with 27+ goals scored and 10+ assist provided this season in all competitions, alongside Lionel Messi, Kylian Mbappé and Timo Werner. Target.

#WolvesOlympiacos

OptaJorge

@OptaJorge
8/8 - Raúl Jiménez has scored 100% of the penalties he has taken for @Wolves. Class.
✅6/6 in Premier League
✅2/2 in #UEL
#LoboMexicano 🐺🇲🇽