Yksi Valioliigan paluukierroksen herkkupaloista on Merseysiden derby, kun Everton isännöi sunnuntaina suvereenisti liigaa johtavaa Liverpoolia. Evertonin hyökkääjä Richarlison on jo aloittanut psyykkisen sodankäynnin kommentillaan Virgil van Dijkistä.

– Hän on loistava puolustaja, mutta olen ohittanut hänet aiemmin. Hän on ansaitusti ollut ehdolla Kultaisen pallon saajaksi, hänellä oli mahtava kausi viime vuonna. Mutta parempia puolustajia löytyy, Richarlison sanoo Desimpedidosin Youtube-haastattelussa.

Hän nimeää kolme puolustajaa, joita pitää van Dijkiä parempana: Thiago Silva, Marquinhos ja Sergio Ramos.

”Meidän on annettava enemmän kuin 100 prosenttia”

Everton-luotsi Carlo Ancelotti valmistautuu ensimmäiseen Merseysiden derbyynsä. Hän myöntää, että tyhjälle kotiyleisölle pelaaminen on Liverpoolin etu.

– Kaikki sanovat, että kannattajat ovat 12. kenttäpelaaja. Tiedämme, miten fanit tukevat meitä kotipeleissä, mutta meidän on kunnioitettava sääntöjä, Ancelotti sanoo viitaten Valioliigan päätökseen pelata kauden loput pelit tyhjille katsomoille.

– Meidän täytyy pelata täydellinen peli ja osoittaa luonnetta, uhrauksia ja persoonaa. Ja tietenkin, meidän on annettava enemmän kuin 100 prosenttia voittaaksemme Liverpoolin, hän jatkaa.