Evertonin brasilialaistähti Richarlison on pelannut viime aikoina enemmän keskushyökkääjän paikalla, koska joukkueen paras maalintekijä Dominic Calvert-Lewin on ollut loukkaantuneena. Brasilialainen on tehnyt kahdessa edellisessä ottelussa maalin kyseisellä pelipaikalla.

Everton-manageri Carlo Ancelotti paljasti lehdistötilaisuudessa brasilialaisen nauttivan keskellä pelaamisesta, mutta sanoi myös, että Richarlison pelaa sillä pelipaikalla millä hän sanoo.

– Rehellisesti sanottuna hän nauttii siitä pelipaikasta, mutta hän on nuori ja pelaa sillä paikalla millä sanon hänen pelaavan. Hän ei ole ikinä sanonut minulle haluavansa pelata keskellä, Ancelotti sanoi lehdistötilaisuudessa.

[readmore from=Everton]

Tällä kaudella Calvert-Lewin on ollut selvä keskushyökkääjä ja Richarlison on löytänyt itsensä enemmän vasemmalta laidalta.

– Mielestäni Richarlison on parempi laidalla. Hän on hyvä hyökkäämään linjaa pitkin ja keskushyökkääjä joutuu usein pelaamaan selkä maalia kohti.

– Jos Calvert-Lewin sanoisi haluavansa pelata laidalla ja Richarlison keskellä, se olisi ok. Tarvitsemme molempia. He ovat vahvoja yhdessä.

Everton kohtaa tänään maanantai-illan Valioliiga-kamppailussa Southamptonin kello 22.

Lähde: Goal