Crystal Palace saa sunnuntaina vastaansa valioliigahistoriaa viime kierroksella Southamptonin kustannuksella tehneen Leicesterin. Vaikka 9-0-lukemat kova temppu Leicesteriltä olikin, historia puhuu vahvasti Palacen puolesta sunnuntaina.

Crystal Palace on voittanut neljä edellistä otteluaan Leicesteriä vastaan ja päästänyt ainoastaan yhden maalin omiin. Tämä on tiedossa myös Leicesterin managerilla Brendan Rodgersilla.

– Niin kauan kuin ruoho on vihreää ja kentän päädyissä on maalitolpat, meille ei ole väliä missä peli on. Lähdemme voittamaan tätä ottelua, mitään muuta on turha tavoitella, Rodgers kertoi ottelua ennakoivassa lehdistötilaisuudessa.

Roy Hodgson on saanut Crystal Palacen oivaan iskuun, ja seura onkin avannut jatkosopimusneuvottelut kokeneen managerin kanssa. Kunnioitettavaan 72 vuoden ikään ehtinyt Hodgson ei pidä ikäänsä ongelmana.

– Luin tänään, että Donald Trump, joka on vanhempi kuin minä, aikoo jatkaa hommissaan vielä seuraavat viisi vuotta. Kaikella kunnioituksella, työni täällä on merkityksellistä, mutta ei varmaankaan yhtä tärkeää kuin Yhdysvaltain presidentin, Hodgson heitti perjantain lehdistötilaisuudessa.

– En todellakaan herää aamuisin miettien, että olen 72-vuotias. En tunne, että olisin niin vanha, eikä mikään saa minua tuntemaan, että olisin liian vanha tähän hommaan. Joku päivä näin varmasti käy, mutta se päivä ei ole lähelläkään, Hodgson pamauttaa.

Crystal Palace-Leicester näkyy sunnuntaina 3.11. klo 16 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalta sekä suoratoistopalvelu Viaplaysta.