Real Madrid on kiinnittänyt katseensa Liverpoolin Sadio Manéen.

Senegalilaishyökkääjä osui espanjalaisseuran verkkoon viime kaudella, kun joukkueet kohtasivat Mestarien liigan finaalissa. Maali ei kuitenkaan riittänyt voittoon, kun Gareth Balen ja Karim Benzeman osumat johdattivat Realin kolmanteen peräkkäiseen Mestarien liiga -voittoonsa.

Nyt Manélla ja kumppaneilla on uusi mahdollisuus Euroopan mestaruuteen, kun Liverpool kohtaa lauantain loppuottelussa Tottenhamin.

[readmore from=Liverpool]

Finaalin alla Mané on puhunut huippuottelusta The Guardianille, vastaten myös tabloid-lehdissä pyörineisiin siirtohuhuihin.

Mané, joka jakoi Valioliigan maalikuninkuuden Mohamed Salah’n ja Pierre-Emerick Aubameyangin kanssa, on imarreltu Real Madridin kiinnostuksesta, mutta ei suunnittele siirtoa muualle tällä hetkellä.

– Nämä [siirtohuhut] ovat aina osa jalkapalloa, mutta tärkein asia on Liverpool ja se että olen iloinen täällä. Valmistaudun yhteen seuran, fanien ja pelaajienkin suurimpaan otteluun joten keskitytään ensin siihen ja voitetaan se, Mané kertoi englantilaislehdelle.

– On aina ilo tällainen joukkue [Real Madrid] haluaa sinut, mutta ei pidä unohtaa Liverpoolia. Voitamme myös isoja joukkueita.

– Minusta on huikeaa [olla jälleen finaalissa] ja olen hyvin positiivinen. Me halusimme voittaa Valioliigan ja Mestarien liigan. Emme voittaneet liigaa mutta meillä on yhä yksi pokaali voitettavana joten aiomme tehdä kaikkemme sen vuoksi. Kaikki ovat valmiita voittamaan.

Liverpool ja Tottenham kohtaavat Mestarien liigan finaalissa 1. kesäkuuta Wanda Metropolitanolla.