Liverpoolin ehdottomaan legendakalustoon kuuluva Sami Hyypiä uskoo, että Watford pystyy antamaan Tottenhamille kelvollisen vastuksen sunnuntain valioliigakamppailussa. Yllättäen kierroksen kärkiotteluksi muodostunut, kahden puhtaan pelin joukkueen kohtaaminen Watfordin ja Tottenhamin välillä pelataan sunnuntaina. Viasat ja Viaplay näyttävät kanavillaan ottelun.

– Onhan se jonkinlainen yllätys, että tämä kaksikko on vielä tässä vaiheessa puhtaalla pelillä. Watfordin kohdalla yllätys on suuri, Tottenhamin pienempi. Monet varmasti odottivat, ettei Spurs olisi voittanut ManU:a vierassa, mutta toisin kävi, Hyypiä kertoi Valioliiga.comille.

– Watford on taas ollut alkukauden pirtein yllättäjä. Vielä on vaikea sanoa, onko joukkueesta kasvamassa tämän kauden Burnley vai hyytyykö meno? Joka tapauksessa on varmaa, että ainakin toisen joukkueen puhdas tili tahriintuu sunnuntaina.

– Watfordin voitokkaan alkukauden takana on hyvän pelin lisäksi sopiva ohjelma. Joukkue on kaatunut toistaiseksi Brightonin, Burnleyn ja Crystal Palacen. Nyt on edessä ensimmäinen iso testi.

– Tottenham pelasi erinomaisesti ManU:a vastaan toisen jakson. Ensimmäinen jakso oli enemmän selviytymistä, mutta puolustus pystyi pitämään nolla. Toisella jaksolla Spurs sitten osoitti, miksi joukkue taistelee tänäkin vuonna kärkisijoista.

– Näen, että Tottenham on selvä suosikki Watfordia vastaan. Helpolla pisteet tuskin tulevat, mutta tasoero on olemassa. Toisaalta juuri lähtökohdiltaan vastaavat ottelut ovat olleet Tottenhamille niitä pelejä, joista on tullut pistemenetyksiä.

Watfordin ja Tottenhamin välinen ottelu alkaa sunnuntaina kello 18.00. Ottelu näkyy Viasatin kanavilta ja Viaplay-palvelusta kuten myös samaan aikaan pelattava Burnley-Manchester United.

Jeremias Fisk