Tammikuun siirtoikkuna pamahti Valioliigan osalta kiinni perjantain ja lauantain välisenä yönä. Deadline Day oli erittäin hiljainen Valioliigan osalta, sillä viimeksi rahaa oltiin käytetty vähemmän peräti kymmenen vuotta sitten.

Hektiseltä loppukiriltä ei kuitenkaan säästytty tänäkään vuonna. Jotkut pelaajakaupat, kuten Odion Ighalon laina Manchester Unitediin ja Jarrod Bowenin siirto West Hamiin, venyivät aina Deadline Dayn viimeisille minuuteille saakka.

Osa tammikuun merkittävimmistä kaupoista hiottiin kuitenkin puhtaaksi jo hyvissä ajoin ennen ikkunan viimeistä päivää. Ashley Young siirtyi Internazionaleen jo tammikuun alussa, ja Christian Eriksen aiemmin tällä viikolla.

90 miljoonan euron markkina-arvoa kantava Eriksen oli tammikuun arvokkain Valioliigasta siirtynyt pelaaja. Tanskalaistähden sopimustilanteesta johtuen Interin ei kuitenkaan tarvinut maksaa hänestä kuin 20 miljoonaa euroa. Suurimman siirtokorvauksen pulitti Manchester United, kun se toi Bruno Fernandesin Sporting Lissabonista 55 miljoonalla eurolla Old Traffordille.

Olemme koonneet tähän artikkeliin tammikuun suurimmat siirrot Transfermarkt-sivuston tietojen pohjalta. Ensimmäisessä listauksessa pelaajat on laitettu järjestykseen heidän siirtosummiensa mukaan ja toisessa heidän markkina-arvonsa mukaan.

[table id=259 responsive=”collapse” /]

[table id=260 responsive=”collapse” /]

Huom. Siirtosummat ja markkina-arvot otettu Transfermarkt-sivustolta. Siirtokorvauksiin ei ole laskettu mukaan mahdollisia bonuksia, joita seurat ovat sopineet.