Thibaut Courtois’n agentti Christophe Henrotay pyytää Chelseaa päästämään tänä kesänä maalivahdin pois seurasta. 26-vuotias Belgian maajoukkuemies on yhdistetty pitkin kesää Real Madridiin.

[readmore from=Thibaut-Courtois]

Courtois on liikkunut kommenteissaan kahden välillä. Agentin mukaan hänen asiakkaansa mieli kuitenkin halajaa Madridiin.

– Olen lukenut kaikkialta, että Chelsea sanoo asioiden olevan Thibaut’n käsissä. Hän on kuitenkin tehnyt selväksi seuralle, että siirto Madridiin on paras vaihtoehto, Henrotay kertoi Sky Sportsille.

– Tämä on hänelle suuri päätös, koska hän haluaa olla lähellä perhettään. Tarjous on tehty, joka Chelsean täytyy hyväksyä.

Henrotay myös kiistää, että raha olisi Courtois’n päätöksen taustalla.

– Hän saisi siirrolla palkankorotuksen. Hän kuitenkin hylkäsi paremman tarjouksen toisaalta. Tämä on kaikkea muuta kuin taloudellinen päätös.

Courtois’lla on vain vuosi sopimustaan Chelsean kanssa jäljellä. Henrotay painottaa, että belgialaisesta kannatta luopua nyt, kun rahaa vielä saa.

– Chelsea voi saada hänestä hyvän hinnan ja hankkia korvaajan. Tai sitten he joutuvat etsimään ensi kesänä korvaajan, mutta ilman Courtois’ta saatua summaa.

– On normaalia, että ihmiset huolestuvat siitä. Hän haluaa jättää seuran ja meidän on hyväksyttävä se. Tämä on inhimillinen päätös, jonka tekee sellainen ihminen, joka haluaa olla lähellä perhettään.

Courtois on palannut Chelsean harjoitusvahvuuteen. Belgialainen nautti MM-kisojen jälkeen pidennettyä lomaa.